Menu

OVER F.T.G.

Family Trading Group

Family Trading Group (F.T.G.) wordt met veel enthousiasme gerund door Thomas van der Burg en Jelle de Kok:

Twee vrienden met een passie voor alles met een verbrandingsmotor. In 2016 besloot Thomas van zijn hobby zijn beroep te maken en F.T.G. op te richten. In januari 2018 kwam Jelle versterking bieden.

Thomas en Jelle begonnen onbevreesd, maar zeker niet onbezonnen aan dit avontuur – beiden werkten jarenlang in de automotive sector en deden uitgebreid ervaring op met in- en verkoop, import, export, APK, en hier en daar een stoplicht-race (ook belangrijk ;).

FTG automotive: Thomas and Jelle

F.T.G. staat voor no-nonsense

Wij houden niet van onzinpraatjes en zeggen het zoals het is: iets dat in het auto-wereldje nog wel eens ver te zoeken is. We verkopen graag, maar nog liever maken we onze klanten blij. En nee, dat is niet per se hetzelfde.

OVER FTG moto

F.T.G. heeft een divers aanbod van auto’s van uiteenlopende merken, typen, en prijsklassen voor zowel particulieren als bedrijven.
Als u iets zoekt wat wij niet hebben, zoeken wij het graag voor u op. Dit scheelt u een hoop gescroll op Marktplaats en gedoe met onervaren of opdringerige verkopers.

U kunt bij ons als particulier of bedrijf ook uw vorige auto of zelfs uw motor, truck, of oplegger inruilen. Bij inruil geven wij altijd een snelle prijsindicatie.

OVER FTG car

Dus bent u op zoek naar een nette gebruikte auto voor een realistische prijs?

Eén belletje of mailtje naar ons is genoeg – wij vertellen u direct hoe wij u kunnen helpen en u kunt meteen een afspraak maken om langs te komen. Wij dragen géén pak (no-nonsense, weet u nog?) maar hebben wél lekkere koffie.